Bomba na Karađorđu: Veliki ljubimac Delija pojačava Vojvodinu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba na Karađorđu: Veliki ljubimac Delija pojačava Vojvodinu

Boban Bajković obavio razgovor sa Novosađanima, ima i ponudu kluba iz Azije

„Da mogu ostao bih u Crvenoj zvezdi ceo život, ali sada moram da mislim na porodicu“, poručio je u junu 2014.godine nakon što je sa crveno-belima osvojio naslov prvaka.

I od tog dana svašta je preživeo u karijeri. Bio je ubedljivo najjači štih Lirsa u eri Slaviše Stojanovića u tom klubu. Činilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da se izborio za mesto pod suncem u PRO ligi, da mu je sudbina odredila neku jaču sredinu u Belgiji. Međutim, velikom ljubimcu Delija se nije dalo.

Od avgusta Boban Bajković nema klub, pričalo se o povratku u Crvenu zvezdu, a izgleda da mu je suđen drugi klub istih boja. Naime, kako saznaje MOZZART Sport trener Vojvodine Nenad Lalatović nedavno je kontaktirao telefonom iskusnog čuvara mreže i doslovce mu rekao da mu je potreban za prolećna iskušenja.

Međutim, Bajković još nije presekao. Iako počastvovan pozivom Nenada Lalatovića bivši član crveno-belih trebalo bi u najkraćem roku da dobije još jednu ponudu. Reč je o klubu van Evrope (najverovatnije Azija). Otuda je Lalatoviću saopštio da će mu konačnu odluku reći za par dana...

Bio bi to transfer koji bi prodrmao temelje Karađorđa. Nema sumnje da bi Vojvodina dobila ogromno pojačanje, nekog ko može da iznese evropske ambicije Stare dame. Iako između Crvene zvezde i Vojvodine vlada veliko rivalstvo teško da bi fanovi Stare dame imali nešto protiv Bobana Bajkovića. Kao osvedočeni zvezdaši u Novi Sadu su, između ostalih, odlazili Dragan Mrđa, Andrija Kaluđerović...

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejbuk stranici

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.