Boaći najavio odlazak iz Zvezde: Nešto će se desiti za 2-3 meseca

Izvor: B92, 15.Okt.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći najavio odlazak iz Zvezde: Nešto će se desiti za 2-3 meseca

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći najavio je odlazak iz kluba u januarskom prelaznom roku i prelazak u Premijer ligu.

Portal "SportsworldGhana" ekskluzivno je preneo reči Boaćija da je transfer na Ostrvo veoma blizu.

Prema informacijama do kojih je došao ovaj mediji zainteresovani klubovi za Ričmonda su Hadersfild, Votford, Sautempton i Brajton.

"San većine igrača je da igraju u Engleskoj, a mislim da bi meni možda mogao da se ostvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone. Ne želim da iznosim detalje... Nešto će se desiti za dva ili tri meseca, to je sigurno", rekao je Boaći za "SportsworldGhana".

Još ranije se ime napadača Gane dovodilo u vezu sa premijerligašima, ali se on odlučio na odlazak u Đangsu Suning iz kojeg se vratio u Ljutice Bogdana.

"Ne mislim da klub koji proda i vrati igrača posle šest meseca nema iste ciljeve kao taj igrač. Zajedno se dogovaramo, daću sve od sebe da se nešto desi u januaru".

Boaći nije želeo da otkrije u koji klub tačno želi da ode, već da je spreman za najzahtevniju ligu sveta.

"Spreman sam da igram u bilo kom klubu u Premijer ligi, jednoj od najjačih na svetu. Nije važan klub, vidite i da Vest Hem pobedi Mančester Junajted, već da uđete u sistem".

Boaći će sa Crvenom zvezdom igrati u Engleskoj 24. oktobra kada gostuje Liverpulu u u Ligi šampiona.

"Mislim da je ta utakmica jedna od onih na kojima moram svima da pokažem da sam spreman za Premijer ligu", zaključio je Boaći.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Boaći najavio odlazak iz Zvezde

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2018

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći najavio je odlazak iz kluba u januarskom prelaznom roku i prelazak u Premijer ligu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.