Bivšem fudbaleru Zvezde pao mrak na oči, ovo je prekršaj za zatvor! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 10:30

Bivšem fudbaleru Zvezde "pao mrak na oči", ovo je prekršaj za zatvor! (video)

Brutalan start internacionalca iz Gane.

U zanimljivom okršaju mađarskog šampionata između Ferencvaroša i Ujpešta, domaćin je slavio sa 2:0, ali je pažnju na sebe privukao i jedan bivši fudbaler Crvene zvezde koji nastupa za aktuelnog šampiona Mađarske.

I to na negativan način.

Abraham Frimpong je u trećem minutu nadoknade vremena neshvatljivim potezom povredio protivničkog igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kojeg je išao direktno kramponima na glavu.

Nesrećni Patrik Bača je istog trenutka pao, a sudija je Frimpongu pokazao direktan crveni karton.

Usledilo je i koškanje sa jednim od protivničkih igrača prilikom pokušaja da se izvini fudbaleru kojeg je povredio, a reakcija golmana Ferencvaroša Dibuže dovoljno govori o intenzitetu prekršaja.

Malo je reći nesmotreno...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Horor faul i direktan crveni za bivšeg igrača Zvezde VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2020

Nekadašnji štoper Crvene zvezde, a sada član Ferencvaroša, Abraham Frimpong načinio je jedan od najtežih prekršaja u poslednje vreme...On je u meču sa Ujpeštom pri rezultatu 2:0 protivnika otvorenim đonom udario po glavi...I to se sve dogodilo u trećem minutu sudijske nadoknade, kada je meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.