Bio je Zvezdin biser, pobedio je leukemiju, a sada se VRATIO! Pogledajte gol velikog borca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 14:14

Bio je Zvezdin biser, pobedio je leukemiju, a sada se VRATIO! Pogledajte gol velikog borca (VIDEO)

Teški dani su iza njega...

Gol koji je tokom vikenda postigao za svoj Dinamo iz Pančeva, samo je još jedan pokazatelj da su za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Stefana Čikića arhivirana teška vremena!

Čikić je svojevremeno igrao za omladince Zvezde u važio je za jednog od najvećih talenata, da bi 2018. godine obelodanio da boluje od leukemije i da je bitke na terenu zamenio onim životnim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Stefan Čikić (@stefancikic)

- Ljudi, Hvala svima na podršci, neverovatni ste. Da, istina je, u bolnici sam i igraću svoju utakmicu života i pobediću. Dijagnostifikovana mi je leukemija i hvala Bogu prognoze su dobre - rekao je Čikić tada.

Potpuno se vratio Čikić fudbalu, svojoj ljubavi, a sada je golom pokazao da se nikada ne treba predavati. Bravo za velikog borca!

A post shared by Stefan Čikić (@stefancikic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POVRATAK VELIKOG HEROJA: Nekadašnji igrač Zvezde ponovo na terenu nakon borbe sa leukemijom!

Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2021

 Nikada ne odustaj od svojih snova! Stefan Čikić se vratio na teren i postigao pogodak! Nekada jedan od najtalentovanijih igrača u omladinskoj školi Crvene zvezde, 2018. godine je saopštio da boluje od leukemije. -Ljudi, Hvala svima na podršci, neverovatni ste. Da, istina je, u bolnici sam i igraću...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.