Binić: Zvezda može da sruši Bajern u Minhenu ako se ne bude branila!

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Binić: Zvezda može da sruši Bajern u Minhenu ako se ne bude branila!

Nepopravljivi optimista. To je ukratko opis Dragiše Binića, jednog od legendarnih fudbalera koji su odveli Crvenu zvezdu do titule Kupa evropskih šampiona. Crveno-beli su na putu do trona te 1991. godine srušili u polufinalu Bajern, pa je zato Binić idealan sagovornik pred novi meč srpskog i nemačkog velikana, u sredu u Minhenu. On smatra da bi Zvezda mogla da iznenadi Bavarce na njihovom terenu, ali da je preduslov za to da se ne zatvori u svom šesnaestercu.
Kvota u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MaxBetu na pobedu Crvene zvezde protiv Bajerna je 33.00.
– Zvezda može mnogo, ako se igrači ne budu uplašili i isključivo branili. Što više imati loptu pod 90 i 75 stepeni, što manje paralelnih i unazad poslatih pasova. Uz podrazumevano racionalno trčanje, kolegijalno dopunjavanje, pravovremeno pridodavanje i naposletku, želju za golom. Visoko bih igrao, vertikalu od 40 metara držao između špica i štopera, latentno pritiskao njihovu zadnju liniju poput Barselone. Nekom namenio glavnu ulogu iz drugog plana, biće napadači dobro čuvani. Nemci bi tada bili u velikom problemu. Zvezda ima dobre fudbalere, kadre da agresivnom igrom zbune protivnika i pobede. Ili, što ne bi bilo loše, remiziraju s golom u mreži Nojera – objasnio je Binić za Sportski Žurnal šta bi on radio da se nalazi na mestu trenera Vladana Milojevića.
On smatra da je jedna stvar jako važna pred predstojeći meč 1. kola Lige šampiona.
– Igrače ne bi valjalo opterećivati veličinom minhenskog kluba, pojedincima. Veličanje bi bilo kontraproduktivno. Bajern nije bauk. Ponajmanje Barselona ili Real, čak i Totenhem ima kvalitetniji tim.
Robert Levandovski, zvezda Bajerna (Foto: Beta/AP)

Zvezda ima svoje adute.
– Marko Marin je ozbiljan igrač, Mateo Garsija veoma interesantan. Aleksa Vukanović je dobrano upotrebljiv, nesebičan, snažan i đavolski spreman. Jaki aduti, nema šta.
Prisetio se Binić i 1991. i pobede Zvezde u Minhenu sa 2:1.
Specifični smo bili, otud nezainteresovani za ime rivala. Istovetno je bilo i s Bajernom, bez posebne pripreme za minhenski duel. Strahovali nismo, naprotiv. Bavarci su bili u problemu kako samo sa desetoricom i golmanom da sačuvaju gol. Njima je bilo potrebno duplo više igrača da bi pokrpili brojne rupe u linijama tima. Nisu znali koga pre da čuvaju. Jedan od nas je s lakoćom driblao dvojicu, trojicu u cugu, drugi imao čudesne pasove, treći brzinu, četvrti pogađao i iz polušansi, peti fascinantno “čitao” pucanje zone… Ko je nas mogao da pohvata tad – objasnio je Binić.

The post Binić: Zvezda može da sruši Bajern u Minhenu ako se ne bude branila! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvezdi baš prijaju njegove reči, ali ako u Bajernu budu videli ovu izjavu Dragiše Binića...

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019

Još da odgledamo taj utešni duel sa Amerikancima i košarka, nažalost, polako pada u drugi plan. Novi spektakl sledi u Minhenu, ali fudbalski, kao nekad, Bajern protiv Crvene zvezde!..Još samo šest dana ostalo je do tog spektakla, Crvena zvezda gostuje u Minhenu u prvom kolu Lige šampiona, 18....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.