Ben se oglasio, Delije će biti oduševljene! Ovo je mnogo više nego što se od njega očekuje!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2020, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben se oglasio, ''Delije'' će biti oduševljene! Ovo je mnogo više nego što se od njega očekuje!

Izgleda da dileme neće biti.

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripreme u Turskoj za drugi deo sezone, a istovremeno i dalje traje neizvesnost oko budućnosti El Fardu Bena i njegovog ostanka u Zvezdi.

Preneli smo već da su u toku njegovi pregovori sa upravom Crvene zvezde oko potpisivanja novog, finansijski ''pojačanog'' ugovora, kao i da je došlo do određenih razmimoilaženja, ali konačna odluka još nije doneta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Takođe, spekuliše se i o ponudama iz inostranstva za njegove usluge, ali Ben je u razgovoru koji prenosi ''Tanjug'' odbacio takve informacije.

''Ne, jedino pregovaram sa Zvezdom. Želim da ostanem, sve je savršeno, veoma sam srećan i ja i moja familja, Zvezda zeli da ostanem što je veoma važno", otkrio je Ben.

Ali, ono što će oduševiti Zvezdine navijače jeste njegova velika želja da ostane na ''Marakani'' i to ne samo do kraja aktuelnog, ili potencijalno novog ugovora, nego i do kraja karijere!

''Razgovaramo, nedostaje još par detalja, ali sam pozitivan, ništa još nije fiksirano i znaće se narednih dana. Sve je moguće, pa i da završim karijeru u Zvezdi", poručio je Ben.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.