Ben je već naučio šta je derbi, kaže da će biti drugačiji nego jesenas!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben je već naučio šta je derbi, kaže da će biti drugačiji nego jesenas!

Šta da očekujemo od 162. večitog derbija?

Danas su fudbaleri Crvene zvezde bili na raspolaganju novinarima nakon treninga, a jedan od njih jeste i El Fardu Ben koji je u fantastičnoj formi u ovom momentu pošto je postizao golove u poslednja dva meča.

"Dve godine igramo Ligu šampiona, pa smo drugačiji tim. Sada je sve novo, trener, taktika, gledaćemo drugačiji derbi. Za nas je bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pobedimo da ostanemo srećni", rekao je Ben koji je dodao i da ne pobeđuje uvek bolji tim u derbijima, kao i da je Crvena zvezda po njegovom mišljenju bolji tim.

Jesenas je Partizan bio bolji pošto je slavio sa 2:0 na svom stadionu.

El Fardu Ben je jedan od igrača Crvene zvezde koji znaju kako se pobeđuje Partizan, a ističe da je veći pritisak na crno-belima.

"Pritisak je na Partizanu, ali derbi je derbi. Rezultat iz Inđije ne utiče na nas, jer smo pokazali dobar karakter u tom meču", rekao je El Fardu Ben.

Utakmica se igra u nedelju od 18 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.