Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 15:07

Ben je najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde

Lepe reči Dejana Stankovića

Trebalo je da bude meč relaksacije, idealna šansa da Zvezdina publika pozdravi nove, stare šampione Srbije. I da Dejan Stanković protiv Radnika (subota, 19 časova) šansu pruži mlađem kadru.

Međutim, sutrašnji meč biće svojevrsna generanlna proba za najvažniji susret u dosadašnjoj eri Dejana Stankovića na Marakani. Sigurno u sastavu neće biti El Fardu Bena koji igra sjajno od dolaska Stankovića na Marakanu. Ovog proleća postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je četiri gola i upisao još toliko asistencija.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dovoljno da dobije pohvale šefa stručnog štaba.

„Nekada će Borjan biti najbolji, nekada Ben. Ali nema potrebe za iskakanjem iz šina. Ben je najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde. Profesionalac, otvoren, komunikativan. Neko ko može u svlačionici da dočeka drugog stranca i da mu objasni kako da se ponaša u ovom klubu. Srećan sam što imam priliku da ga treniram, ranije sam ga gledao. On sve zna šta mislim o njemu. Neće sutra igrati. Imamo sreću da možemo da kalkulišemo, jer nas očekuje finale pre finala sledeće srede“, poručio je Dejan Stanković.

Šansu bi trebalo da dobiju i pojedini igrači iz omladinske škole. Pre svih Andrija Radulović.

„Svaki dan je prijemni ispit za nas. Nikada neću da prestajem da pričam u kom smo klubu. Nije ovo šansa biti ili ne biti. Pojedinci će moći da potvrde ono što mislimo o njima. Ali Zvezdin dres nije šala“, rekao je Stanković

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.