Bata ima samo jednu dilemu oko sastava, ovako će je rešiti? (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata ima samo jednu dilemu oko sastava, ovako će je rešiti? (foto)

Trener Partizana danas ima veći izbor igrača u odnosu na meč sa Radom, ko će biti u startnih 11?

Posle pet uzastopnih pobeda, zahvaljujući kojima je došla na ''minus dva'' u odnosu na Crvenu zvezdu, ekipa Partizana danas ima priliku da se probije na lidersku poziciju, bar do srede kada će aktuelni šampion odigrati svoj odloženi meč sa Napretkom u Kruševcu.

Ogroman motiv večeras će imati ekipa Zorana Bate Mirkovića, mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih potcenjuju ovih dana, imajući u vidu da će protiv sebe imati novog učesnika Lige šampiona, ekipu koja nije izgubila nijedan bod u Superligi od početka sezone i nije niti jednom poražena još od zimus i revanš meča sa CSKA u Moskvi...

Realno, Crvena zvezda jeste favorit, ali na crno-belima je da pokažu hrabrost i pokušaju da makar ponove partiju iz prvog meča sa turskim Bešiktašom, pa možda i više od toga.

Preneli smo već, gosti iz Ljutice Bogdana imaju jedan neočekivan problem sa sastavom uoči derbija, a kada je u pitanju sastav Partizana, trener Mirković je još pre dva dana na konferenciji za medije istakao da ima samo jednu dilemu.

Jasno je da se u tim vraća Nemanja R Miletić, koji je izdržao suspenziju i njega ćemo najverovatnije ponovo gledati uz desnu aut-liniju, dok će štoperski tandem Marković-Valijente ostati nepromenjen.

A kada je u pitanju pomenuta Mirkovićeva dilema, utisak je da je to ona u veznom redu - ko će činiti tandem defanzivnih veznih u ovom meču?

Primetno je da je novajlija Aleksandar Šćekić Mirkovićev ''čovek od poverenja'', ekspresno se ustalio u timu i treba ga i večeras očekivati od prvog minuta.

Pitanje je samo hoće li uz njega biti Saša Zdjelar, koji u poslednje vreme pada u drugi plan, eventualno Milan ''Lola'' Smiljanić koji ima ogromno iskustvo u derbijima, ali koji u je prethodnim mečevima imao minimalnu minutažu, ili Šćekićev saigrač iz reprezentacije Crne Gore Nebojša Kosović.

Možda je ova poslednja opcija i najrealnija, ali ne treba isključiti i da Mirković iznenadi.

Potencijalno iznenađenje moglo bi da bude i u ofanzivnoj liniji tima, da šansu ponovo dobije Nemanja Nikolić, asistent kod pobedonosnog gola iz meča sa Radom, ali utisak je da su za to male šanse, jer bi u tom slučaju bio okrnjen već ustaljeni trio Zakarić-Pantić-Janković iza najisturenijeg Rikarda.

Utakmica počinje u 19 časova, reporteri ''Sportskih'' biće na licu mesta, očekujte zanimljive sadržaje iz Humske na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.