BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Najtrofejniji stručnjak na pragu povratka u redove Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 12:32

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Najtrofejniji stručnjak na pragu povratka u redove Zvezde!

Opet na mestu uspeha.

Jedan od najtrofejnijih trenera u novijoj istoriji Crvene zvezde Dejan Radonjić blizu je povratka u redove crveno-belih. Vest o odlasku Dragana Šakote sa mesta prvog trenera ekipe sa Malog Kalemegdana, o čemu više možete pročitati OVDE, samo je podgrejala informacije da će miljenik Delija i prvi pik čelnika Crvene zvezde, Dejan Radonjić ponovo sesti na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupu beogradskog trofejnog kluba.

Kako saznaje HotSport, u narednim danima je moguć poziv trofejnom treneru da se vrati i vodi ekipu u sledećoj sezoni u Evroligi i novom pokušaju da se osvoji titula u ABA ligi.

Dejan Radonjić je bez angažmana otkad je otišao iz minhenskog Bajern početkom godine. Navijači bi ga rado ponovo videli, pošto je sa Zvezdom 2016. godine stigao do četvrtfinala Evrolige, a sa crveno-belima je za četiri godine osvojio devet trofeja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KURIR OTKRIVA Dva imena u trci za novog trenera Zvezde: Čović bira između igračke i trenerske legende kluba!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2020

Saša Obradović kandidat je za mesto trenera Crvene zvezde u narednoj sezoni. Između njega i Dejana Radonjića treba tražiti naslednika Dragana Šakote na klupi evroligaša iz prestonice.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.