BIRATE IDEALNI TIM CRVENE ZVEZDE SVIH VREMENA: Glasajte za najboljeg DESNOG BEKA (ANKETA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIRATE IDEALNI TIM CRVENE ZVEZDE SVIH VREMENA: Glasajte za najboljeg DESNOG BEKA (ANKETA)

Vi odlučujete.

Fudbalski klub Crvena zvezda slavi 75 godina postojanja 4. marta. Tokom ovih tri četvrtine veka mnogo igrača je zaigralo za najtrofejniji srpski klub.

Zbog toga smo odlučili da organizujemo anketu u kojoj ćete vi izabrati idealni tim Crvene zvezde.

Na red je stigao desni bek. Čuveni Branko Ambasador Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Vladimir Durković po svemu su legende kluba i jugoslovenskog fudbala. Milovan Đorić i Petar Krivokuća su sedamdesetih bili nezamenljivi. Risto Vidaković je imao solidnu karijeru, a Rafik Šabanadžović i Duško Radinović su značajno uticali na osvajanje titule šampiona Evrope. Za mlađe poznavaoce fudbala tu je još i Dušan Basta.

Pogledajte rezultate

Izbor je samo na vama. Možete glasati samo za jednog igrača. Mi smo dali predloge, a 4. marta će biti objavljena najbolja postava svih vremena.

BONUS GALERIJA

Pogeldajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.