BIĆE NAVIJAČA I NA KROVU Ogromni redovi ispred blagajne Marakane (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIĆE NAVIJAČA I NA KROVU Ogromni redovi ispred blagajne Marakane (VIDEO)

Švajcarci ni ne znaju kakav im se pakao sprema. Navijači Crvene zvezde sa opravdano velikim optimizmom čekaju utorak i revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona sa Jang Bojsom.
Kvota u MaxBetu na pobedu Zvezde protiv Jang Bojsa je 2.25.
Crveno-beli imaju pozitivan rezultat iz Berna (2:2) i nalaze se u dobroj situaciji. Prepoznaju to i navijači i nema sumnje da će stadion “Rajko Mitić” u utorak od 21 časova biti ispunjen do poslednjeg mesta. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Zvezdini navijači žele da pomognu svom klubu da ponovo uđe u elitu.

Zato i ne čudi što su u petak redovi ispred blagajne Marakane bili ogromni. Traži se karta više. Ustvari, taj red nije bio samo ispred blagajne, već skroz prema Autokomandi, ispred zgrade Sportskog društva Crvena zvezda. Pa i niže. Ljudi su od ranog jutra zauzeli svoje mesto u redu.
Predvideo je to i fudbaler Zvezde Miloš Degenek. On je još u sredu posle utakmice kazao u šali da će biti navijača i na krovu našeg najvećeg stadiona. I zaista, kada bi klub prodavao karte i za krov, verovatno bi u ovom trenutku i one bile rasprodate.

– Očekujemo pun stadion, da naši navijači budu i oko stadiona, na tribinama i na krovu čak. Bilo bi stvarno sjajno da na Marakani uđemo u Ligu šampiona – kazao je Degenek.

The post BIĆE NAVIJAČA I NA KROVU Ogromni redovi ispred blagajne Marakane (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.