B92.net na Hrvatska – Kanada: Borjanova ekstaza u 68. sekundi! VIDEO

Izvor: B92, 27.Nov.2022, 18:16

B92.net na Hrvatska – Kanada: Borjanova ekstaza u 68. sekundi! VIDEO

Nedelju veče u Dohi provodimo na stadionu "Kalifa Internacional" gde se sastaju Hrvatska i Kanada.

Stadion je dobrano popunjen, a deluje da hrvatskih navijača ima više nego pre četiri dana protiv Maroka.

Međutim, na samom početku su doživeli "hladan tuš", dok je sa druge strane kapiten Crvene zvezde i Kanade Milan Borjan bio u ekstazi.

Alfonso Dejvis je maestralno skočio na startu drugog minuta i zatresao mrežu Hrvatske, a Borjan je poleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u naručje selektora Herdmana koji je, podsetimo, posle meča sa Belgijom izjavio da će u sledećem meču, citiramo, "je**ti Hrvate".

Pretpostavlja se da i Milan Borjan ima veliki motiv protiv "vatrenih" pošto je rodom iz Knina i bio je proteran sa svog ognjišta tokom devedesetih godina, ali u razgovoru sa srpskim medijima nije hteo ništa da priča na tu temu.

U istoj grupi u prethodnom meču Maroko je iznenadio Belgiju i slavio sa 2:0, čime je preuzeo prvo mesto sa četiri boda, dok Hrvatska ima jedan, Kanada je pre ovog meča bila na nuli.

Tok meča pratite OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORJAN U CENTRU PAŽNJE: Hrvati udarili iz sve snage, matirali ga 2 puta za 10 minuta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022

Efikasan meč...U centru pažnje je meč Kanade i Hrvatske u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru...Na golu Kanade je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i to je samim tim interesantan detalj za srpske, ali i hrvatske navijače...Kanada je povela u drugom minutu golom Alfonsa Dejvisa, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napadač Hrvatske ima poruku za Borjana; "Kanađanin se malo zeznuo"

Izvor: B92, 27.Nov.2022

Osim Andreja Kramarića i velike pobede Hrvatske nad Kanadom (4:1), meč ove dve selekcije obeležilo je i vređanje Milana Borjana od strane hrvatskih navijača...Jedno od pitanja Brunu Petković posle meča bilo je upravo na tu temu..."Iskreno nije lepo, jer sam i ja bio sa druge strane nekada, kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.