Atmosfera iz svlačionice - Evo šta je Miloje radio nakon istorijskog trijumfa! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atmosfera iz svlačionice - Evo šta je Miloje radio nakon istorijskog trijumfa! (video)

Kamere su zabeležile trenutke velikog slavlja u svlačionici Crvene zvezde. Zanimljivo je videti šta je za to vreme radio trener Vladan Milojević.

Veliku pobedu zabeležili su fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče na stadionu "Rajko Mitić". Na pleća je oboren vicešampion Evrope i jedan od kandidata za titulu u Premijer ligi.

Mnogi su skloni tvrdnji da se radi o najvećem rezultatu koji je Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda ostvarila od momenta osvajanja titule prvka Evrope u Bariju.

Kada se to ima u vidu ne čudi što je sinoć viđeno veliko slavlje posle utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu i u svlačionici fudbalera Crvene zvezde.

Delić atmosfere iz svlačionice prenela nam je kamera televizije Arena sport koja je imala ekskluzivno pravo prenosa utakmice sa stadiona "Rajko Mitić".

Kamera je zabeležila momenat slavlja u svlačionici, ali i situaciju u kojoj se vidi kako trener Vladan Milojević ide od igrača do igrača i lično mu čestita na ostvarenom uspehu.

Strateg Crvene zvezde dokazao je još jednom da veruje u svoje izabranike, svu odgovornost nakon teških poraza u Parizu i Liverpulu preuzeo je na sebe, a juče mu je tim vratio na najbolji mogući način.

Atmosfera u svlačionici @crvenazvezdafk nakon pobede na @LFC. #UEFAchampionsleague #fkcz #lfc #football #arenasporttv pic.twitter.com/wcPJMHZqs2

— Arena sport TV (@TV_ArenaSport) 07. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prvi čovek Zvezde otkrio kog igrača Napolija bi doveo na "Marakanu"!

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018

Italijani su dobili ekskluzivu dan nakon velikog trijumfa koji je Crvena zvezda ostvarila u duelu sa Liverpulom...Vest da je Crvena zvezda šokirala vicešampiona u Beogradu obišla je fudbalsku Evropu. Dobar deo javnosti nije verovao da je u glavnom gradu Srbije na pleća oboren klub koji se bori za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.