Aris pojačava ponudu, Garsija sve bliži odlasku iz Zvezde

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2020, 23:51

Aris pojačava ponudu, Garsija sve bliži odlasku iz Zvezde

Solunski klub je u prvom "naletu" ponudio Crvenoj zvezdi 1.200.000 evra na ime obeštećenja, dok je iz Ljutice Bogdana 1A stigla nedvosmislena poruka da nema daljih pregovora bez fiksnih 1.500.000 ARIS ga želi, Crvena zvezda nema ništa protiv njegove prodaje posle samo godinu dana odrađenog ugovora u Beogradu, a i sam Mateo Garsija već nekoliko dana u Grčkoj iščekuje transfer. Reklo bi se da problema nema, niti bi smelo da bude, ali kao i u svakom poslu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << jedina prava prepreka mogu da budu finansije.Solunski klub je u prvom "naletu" ponudio Crvenoj zvezdi 1.200.000 evra na ime obeštećenja, dok je iz Ljutice Bogdana 1A stigla nedvosmislena poruka da nema daljih pregovora bez fiksnih 1.500.000 na ime obeštećenja uz 30 odsto od naredne prodaje argentinskog fudbalera.Ono što je u celoj priči olakšalo pregovaračku poziciju Grka protiv Zvezde čvrsto rešene da izgura planiranu cifru je prodaja Janisa Fetfacidisa u Al Ain iz Emirata, čime će Aris doći do dodatnih sredstava potrebnih za realizaciju transfera. Da su na "Kleantis Vikelidisu" odlučni da vrate Garsiju, koji je do prošlog leta igrao u Arisu kao pozajmljen igrač Las Palmasa govori i pisanje grčkih medija o tome da je predsednik Teodoros Karipidis otputovao u Atinu kod Garsije kako bi se što pre finiširala priča sa Crvenom zvezdom.Da podsetimo, Garsija je u prethodnoj sezoni odigrao 24 utakmice u dresu šampiona Srbije, postigao pet golova (najznačajniji protiv Jang bojsa u Bernu) i upisao dve asistencije. TERZIĆ KOD KUĆEGENERALNI direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nalazi se na kućnom lečenju posle noći provedene u bolnici zbog pozitivnog testa na virus korona. Prvi operativac srpskog šampiona je dva dana imao povišenu temperaturu, sada je bolje, ne oseća nikakve simptome i kod kuće čeka rezultate dodatnih testiranja.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dogovor sve bliži, Zvezda uskoro puni kasu!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2020, 11:29

Dejan Stanković ne računa na njega..Izgleda da više nema dileme, pitanje je dana kada će Mateo Garsija i zvanično napustiti Crvenu zvezdu...Kako prenosi Sportski žurnal, Zvezda je prihvatila ponudu Arisa u vrednosti od 1.600.000 evra i 30 posto od naredne prodaje..."Crveno-beli" nisu uspeli da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.