Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 22:07

Albanac Muči šokirao Maksimir! I Dinamo mora po pobedu u revanšu (VIDEO)

Legija sjajnim golom u 82. minutu stigla do remija u Zagrebu

Pred 4.597 gledalaca na Maksimiru, po očajnom terenu, zagrebački Dinamo i Legija iz Varšave odigrali su nerešeno 1:1 (0:0). Baš kao i Crvena zvezda i Šerif dan ranije u Beogradu, što znači da ćemo tek u revnašima 10. avgusta saznati hoće li u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona doći do velikog derbija nekadašnje Jugoslavije.

U ne mnogo uzbudljivom duelu, u kom je domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imao inicijativu, ali ne i veliki broj konkretnih akcija, Zagrepčani su poveli u 60. minutu sjajnim pogotkom Bruna Petkovića, Sa 11 metara na centaršut Luke Ivanušeca šutirao je glavom kao nogom. Nemoćan bi bio i bolji golman nego što je Artur Boruc.

Delovalo je da će Modri uspeti da sačuvaju stečenu prednost. Čak su mogli i da je dupliraju posle kontranapada u 80. minutu kada je Kastrati fenomenalno istrčao po desnoj strani, poslao povratno dodavanje, a Petković vešto kroz noge propustio loptu do Kristijana Jakića, ali je 24-godišnji vezista oklevao sa udarcem i spetljao se u driblinzima. Kako to obično biva u fudbalu, usledila je kazna.

Samo dva minuta kasnije rezervista Legije, Albanac Ernest Muči, sjajno je šutirao sa nekih dvadesetak metara.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fudbal: Super liga Srbije 2021/22, 4. kolo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Avg.2021, 07:57

Od 6. do 9. avgusta 2021. na programu je četvrto kolo fudbalske Super lige Srbije. Uz obezbeđene TV prenose, u Beogradu će se igrati dva meča. Trećeplasirana Crvena zvezda dočekuje četvrtoplasirani Napredak. Izabranici Dejana Stankovića na gostovaću u Subotici u prošlom kolu upisali su prvu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.