Alarm u Fenerbahčeu - Kokoškov doveo Srbina za beg iz krize!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2020, 12:41

Alarm u Fenerbahčeu - Kokoškov doveo Srbina za beg iz krize!

Nekadašnji košarkaš je doveden da svojim znanjem pomogne posrnulom gigantu.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Žarko Čabarkapa i zvanično je stigao u Fenerbahče gde će obavljati funkciju pomoćnika u stručnom štabu Igora Kokoškova.

Čabarkapa je bio bez angažmana nakon odlaska iz Crvene zvezde gde je prošle sezone bio direktor.

Prethodno je nekadašnji član Golden Stejt Voriorsa i Finiks Sansa bio dugodogišnji direktor ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige.

Na zvaničnom sajtu Fenerbahčea podsećaju da je Čabarkapa osvojio Svetsko prvenstvo 2002. godine sa reprezentacijom Jugoslavije u Indijanapolisu.

Fenerbahče je u seriji od dva uzastopna poraza u Evroligi, a posle devet kola ima skor od 4:5, što svakako nije bilo u planovima Kokoškova, koji je letos stigao kao zamena za Željka Obradovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čabarkapa u stručnom štabu Fenerbahčea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2020

Nekadašnji košarkaš Žarko Čabarkapa od danas je deo stručnog štaba Fenerbahčea, objavio je turski klub na svom sajtu...Bivši sportski direktor regionalne ABA lige i KK Crvena zvezda biće pojačanje u stručnom timu srpskog trenera Igora Kokoškova...Čabarkapa je bio igrač Beopetrola, Budućnosti,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Čabarkapa u stručnom štabu Fenerbahčea

Izvor: RTS, 19.Nov.2020

Nekadašnji košarkaš Žarko Čabarkapa od danas je deo stručnog štaba Fenerbahčea, objavio je turski klub na svom sajtu. . Bivši sportski direktor regionalne ABA lige i KK Crvena zvezda biće pojačanje u stručnom timu srpskog trenera Igora Kokoškova...Istanbulski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.