ALKOHOL MI JE ODUZEO DVOJICU DRAGIH: Nemanja Radonjić otvoreno o splavovima i zašto ne pije

Izvor: Press, 20.Sep.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALKOHOL MI JE ODUZEO DVOJICU DRAGIH: Nemanja Radonjić otvoreno o splavovima i zašto ne pije

Dve tragedije su obeležile mladost Radonjića.
Foto: FK Crvena zvezda
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić otkrio je detalje o svom životu o kojima do sada nije mnogo pričao.
Nekada kontroverzni talenat sada je miran momak koji se trudi da opravda velika očekivanja.
U Partizanu je razočarao, nije se proslavio ni u Romi, u Čukaričkom je najavio povratak na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stari put u radu sa Nenadom Lalatovićem. To je Zvezda prepoznala i zato ga je dovela, ali se Radonjić i dalje bori sa sumnjičenjima da je sklon noćnom životu.
- Ljudi mnogo greše kada misle da sam ja bio u diskotekama i samo se opijao. Ja skoro nikada ne pijem. Pitajte ljude koji su izlazili sa mnom. Uvek sam naručivao vodu. Desilo se da nazdravim samo kada mi je roditeljima rođendan ili najboljem drugu. Ja jesam izlazio, ponekad previše, ali nisam se opijao i alkoholisao. Ja čak i prezirem alkohol, a imam i dobar razlog - i jedan i drugi deda su mi bili fudbaleri, i obojica su imala probleme s alkoholom - rekao je Radonjić u velikom intervjuu za Mocartsport.
- Rano su umrli. I otac mi je bio fudbaler, ozbiljno je plesao mali fudbal. On je čak imao poziv Partizana, ali nije želeo da ode iz Niša. Ali kada se podvuče crta najviše sam povukao talenta na majčinog oca. Baš je bio opak igrač.
Za Radonjića se vezuje i pesma "On dolazi sa Fristajlera i hoće da vas ubije", a to mu nije zasmetalo.
- Ona fora, ona prepevana pesma o Vidiću, samo što za mene stoji da dolazim s Fristajelera, mi je baš simpatična. Glupo je da kažem da na tom splavu nisam provodio vreme kad jesam. Kada ti od malena stave, ili sam sebi staviš, etiketu 'ludi Radonja', teško je to skinuti. Mora da prođe malo vremena. Ako nastavim ovako, svi će to zaboraviti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.