AKO KEŠELJ ODE: Delije žele ovog momka, jedno ima je apsolutno iznenađenje, da li bi ga navijači prihvatili?

Izvor: HotSport.rs, 24.Okt.2017, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO KEŠELJ ODE: Delije žele ovog momka, jedno ima je apsolutno iznenađenje, da li bi ga navijači prihvatili?

Očekivano ili ne, ali vest da će se rastati Crvena zvezda i Marko Kešelj nije iznenadila nikoga, jer krilni igrač nije pokazao ništa od kada se vratio na Mali Kalemegdan.

Očekivalo se da Marko Kešelj bude ‘džoker’ Crvene zvezde, da u svom stilu kada je teško baci trojku sa osam metara. Ipak, bivši reprezentativac Srbije igra možda i najgoru sezonu u karijeri. Navijači ga kritikuju, ne žele ga u timu, a posle ne odlaska u Zagreb, počele >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su spekulacije o otkazu. Ipak, iz kluba tu vest koju su prenele ‘Novosti’ niko nije potvrdio, ali se tako nešto može nasuliti.
Odlazak iskusnog Marka Kešelja otvara mesto za novo pojačanje. Delije priželjkuju beka Igokee Dorela Rajta, ali tu ima jedan problem. Amerikanac ne bi mogao da zaigra za Crvenu zvezdu do 1. januara. Nema sumnje da bi Dorel Rajt bio veliko pojačanje, jer ima veliko iskustvo igranja u NBA ligi, gde je nastupao za Majami, Golden Stejt, Filadelfiju i Portland.
Jedno ime koje se povezuje sa Crvenom zvezdom je ime Luke Babića. Igrača koji igra upravo na poziciji Marka Kešelja. Krilni igrač nije u planu trenera Cedevite Jure Zdovca. Navodno, 26-godišnji Splićanin ima čiste papire. Sad se postavlja pitanje, ako je ovo i istina, da li bi Delije prihvatile ovog momka, koji je često hvalio crveno-bele:

– Protiv Zvezde je sigurno najteže igrati. Imaju odbranu kakvu malo ko ima u Evropi i teško je zaista igrati protiv njihovih bekova. Da bi uradio nešto protiv njih stvarno moraš dobro da se pripremiš. Potrebno je da igraš timsku igru bez izgubljenih lopti, da igraš pametno, tako da mislim da su oni nekako najizazovniji. Pre je bilo teško igrati i protiv Partizana, ali poslednjih godina mnogo je teže protiv Zvezde. Ona trojka Nolana Smita u Areni u polufinalu ABA lige je bila neka prekretnica za Partizan da krenu dole. Nadam se da će se Partizan vratiti na bolje dane. Potrebno je to košarci i ovoj ligi – rekao je Babić svojevremeno.
The post AKO KEŠELJ ODE: Delije žele ovog momka, jedno ima je apsolutno iznenađenje, da li bi ga navijači prihvatili? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda u Moskvi " čekajući Feldina

Izvor: B92, 24.Okt.2017

Košarkaši Crvene zvezde gostuju od 19 časova Himkiju u Podmoskovlju, gde bi u centru pažnje u srpskom timu mogao biti Džejms Feldin...Amerikanac je letos stigao na Mali Kalemegdan kao jedno od najvećih pojačanja, ali za sada nije ispunio očekivanja...Feldin u ABA ligi prosečno beleži 12,5 poena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.