AKO JERMENI NAPRAVE SENZACIJU: Zvezdu čeka ŠERIF!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 13:28

AKO JERMENI NAPRAVE SENZACIJU: Zvezdu čeka ŠERIF!

Moldavci ostali u lošem sećanju.

Fudbaleri Crvene zvezde se nadaju da će igrati plej-of Lige šampiona, gde će ukoliko eliminišu jermenski Pjunik igrati protiv pobednika meča Makabi Haifa - Apolon Limasol.

U slučaju da Jermeni naprave iznenađenje i eliminišu Zvezdu, crveno-beli će takmičenje nastaviti u plej-ofu za Ligu Evrope.

Žrebom u Nionu određeno je i ko će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potencijalni rivali u tom duelu, a to će biti poraženi iz duela Šerif - Plzenj. Navijači Crvene zvezde svako ne bi želeli da se ponovo sretnu sa šampionom Moldavije koji ih je prošle sezone zaustavio na putu ka Ligi šampiona.

Mečevi plej-ofa Lige Evrope na programu su 18. i 25. avgusta. Prvi potencijalni meč na programu bi bio u Beogradu, a revanš u Tiraspolju ili Plzenju nedelju dana kasnije.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.