ACB: Dilan Enis eksplodirao pred dolazak u Beograd VIDEO

Izvor: B92, 13.Okt.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB: Dilan Enis "eksplodirao" pred dolazak u Beograd VIDEO

Košarkaši Morabank Andore poraženi su pred domaćom publikom od Manrese sa 82:77, u četvrtom kolu ACB lige.

Nekadašnji košarkaš Mega Bemaksa i Crvene zvezde Dilan Enis odigrao je neverovatnu utakmicu za poraženi sastav.

Amerikanac je na terenu proveo 33 minuta i ostvario je učinak od 36 poena (9/14 iz igre, bacanja 16/17), a uz to je imao pet skokova i tri asistencije.

Enis je odigrao najbolji meč u karijeri, samo što njegovu partiju nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispratili saigrači pa je Andora poražena. Uz 36 poena Enis je imao indeks čak 48.

U timu Andore Džon Šurna je ubacio 10, Musa Dianje 11, dok se Oliver Stević nije upisao u listu strelaca za devet minuta.

Morabank u utorak dolazi u Beograd kada će gostovati Crvenoj zvezdi u trećem kolu Evrokupa. Utakmica se igra od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Manresu je do trijumfa predvodio Sim-Sander Vene sa 23 poena, dok je Kedi Lalan ubacio 17. Andora posle četiri kola ima skor 2/2, kao i Manresa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.