ABA Superkup: Crvena zvezda osvojila pehar (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA Superkup: Crvena zvezda osvojila pehar (VIDEO)

Crveno-beli savladali Budućnost u finalnom duelu

Košarkaši Crvene zvezde osvajači su superkupa Jadranske lige, a u finalu su bili bolji od podgoričke Budućnosti 89:75 (28:16, 29:16, 21:23, 11:20).

Najbolji način za otvaranje nove sezone!

KK Crvena zvezda mts - osvajač #ABASuperCup 2018! ????⚪️#kkcz #Zvezdas #WeAreTheTeam pic.twitter.com/45XpAcyH54

— KK >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) 23. септембар 2018.

Crveno-beli rešili su prvu četvrtinu u svoju korist 28:16, a odmah na startu naredne su dodatno povećali svoju prednost, pa izabranici Aleksandra Džikića ni u jednom momentu nisu uspeli da se vrate na jednocifren zaostatak. Najbliže što su prišli timu sa Malog Kalemegdana bilo je 14 razlike i to u trenutku kada su postigli poslednji koš na meču.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Muhamed Faje sa 14 poena, jednim više od Cirbesa. Stratos Perperoglu i Ognje Dobrić postigli su po 12 poena, a Regland deset uz sedam asistencija. Po osam poena dodali su Odžo i Nenadić.

U poraženoj ekipi najraspoloženiji je bio Fili Barović koji je upisao 19 poena, a tri manje postigao je Danilo Nikolić. Erl Klark zabeležio je 11 poena, a devet je dodao Koti Tejlor Klark. Po sedam poena dali su Gordić i Džekson.



Već u petak počinje nova sezona Jadranske lige, a parovi prvog kola su:

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.