Višestruki napad na kineski konzulat u Karačiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višestruki napad na kineski konzulat u Karačiju

Svi radnici kineskog Konzulata u pakistanskom gradu Karačiju dobro su i sigurno nakon višestrukog bombaškog napada i oni su prebačeni na sigurnu lokaciju, rekao je šef pakistanske diplomatije Šah Mahmud Kureši. "Napadači nisu mogli da ih povrijede, niti su mogli da ih uzmu kao taoce", rekao je Kureši na konferenciji za novinare u Islamabadu, dodajući da je 21 član osoblja Konzulata prebačen na sigurno. Najmanje dva policajca i tri bombaša samoubice poginuli su u napadu, javio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NAPAD NA KINESKI KONZULAT Pet osoba poginulo u eksploziji u Karačiju

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

Najmanje dva policajca i tri bombaša samoubice poginuli su u bombaškom napadu na kineski konzulat u Karačiju, javio je Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.