Sud BiH: Radončiću naknada troškova od oko 12.000 eura

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jul.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud BiH: Radončiću naknada troškova od oko 12.000 eura

Sud Bosne i Hercegovine donio je rješenje o naknadi troškova krivičnog postupka od optužbi oslobođenom predsjedniku Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudinu Radončiću kojim je naložena isplata u iznosu od 24.025 KM (12.000 eura) iz budžeta Bosne i Hercegovine, javlja agencija Fena.   Kako je saopćeno iz ove stranke, nakon ovakve odluke Suda, očekivano je da Radončić, kao i Bakir Dautbašić i Bilsena Šahman, dodatno dobiju naknadu troškova za boravak u pritvoru te nanijetu duševnu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Radončiću 24.000 KM za naknadu troškova krivičnog postupka

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2019

SARAJEVO - Sud BiH donio je rješenje o naknadi troškova krivičnog postupka oslobođenom od optužbe Fahrudinu Radončiću, odnosno da mu iz budžeta BiH bude isplaćeno 24.026 KM.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.