Posle policijske represije u Budvi: Uhapšeno 20 funkcionera i građana

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020, 13:26

Posle policijske represije u Budvi: Uhapšeno 20 funkcionera i građana

Posle bestijalnog iživljavanja pripadnika SAJ i policije iz Budve, u zgradi Centra bezbednosti Budva saslušano je 20 brutalno pretučenih i uhapšenih funkcionera Posle bestijalnog iživljavanja pripadnika SAJ i policije iz Budve, u zgradi Centra bezbednosti Budva saslušano je 20 brutalno pretučenih iuhapšenih funkcionera Opštine, SO Budva i građana.To je potvrdio advokat Dražen Medojević, koji je naglasio da se čeka odluka nadležnog tužilaštva, od koje zavisi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da li će im biti određeno zadržavanje ili će biti pušteni na slobodu. Znajući za policijsku praksu kvalifikovanja građanskog otpora ‘’napadom na službena lica i omalovažavanja’’, strahuje se da bi mnogi mogli biti zadržani.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Svi uhapšeni u Budvi pušteni, zadržan sin gradonačelnika Carevića!

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020

Svi funkcioneri Opštine i SO Budva, kao i uhapšeni građani, pušteni su na slobodu Svi funkcioneri Opštine i SO Budva, kao i uhapšeni građani, pušteni su na slobodu.Ovo je Novostima saopštio njihov branilac, advokat Dražen Medojević. U pritovru je jedino ostao Milan Carević,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.