Najmanje 20 žrtava uragana na Bahamima, nevreme stiže do obala SAD

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Sep.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 20 žrtava uragana na Bahamima, nevreme stiže do obala SAD

Najmanje 20 osoba poginulo je u uraganu Dorijan na Bahamima, novi je bilans, saopštio je ministar zdravlja te ostrvske zemlje, Dvejn Sends. Potraga za preživelima u poplavljenim kućama je tek počela i strahuje se da će konačni bilans žrtava biti veći, rekao je ministar američkim i lokalnim medijima. Karipski arhipelag od 700 ostrva pogodili su izuzetno jak vetar i talasi viši od mnogih ostrvskih kuća. Dorijan je stigao do jugoistočne obale SAD i rano jutros se nalazio oko 170...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dorijan se kreće uz istočnu obalu SAD

Izvor: VOA, 04.Sep.2019

Pošto je opustošio Bahame, uragan Dorijan se kreće uz istočnu obalu SAD. Evakuacije su naređene od Floride do Severne Karoline.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.