Jakšić: Kako rešiti srpsko-crnogorski slučaj Asanž?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Dec.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakšić: Kako rešiti srpsko-crnogorski 'slučaj Asanž'?

Boško Jakšić, spoljnopolitički analitičar iz Beograda, za 'Zašto? objašnjava kako bi Srbija i Crna Gore mogle riješiti situaciju sa Brankom Milić, koja je  optužena za pokušaj terorizma u slučaju 'državni udar' i krije se u ambasadi Srbije u Podgorici, i da li ona može uticati na pogoršanje odnosa između dvije zemlje.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Boško Jakšić: Branka Milić je srpski Asanž, ubediti je da se preda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2018

Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić izjavio je da diplomatije Srbije i Crne Gore moraju da reše slučaj optužene u slučaju pokušaja terorizma Branke Milić, koju naziva srpskim Asanžom, a koja je pobegla u Ambasadu Srbije, i istakao da bi najbolji izlaz iz situacije bio da se ona dobrovoljno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.