Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2020, 20:42

Zvezda: Svi igrači su pred put na Vrdnik bili negativni na virus korona

Krstović ostaje u Crnoj Gori u karantinu

Crvena zvezda je potvrdila da je napadač njenog tima Nikola Krstović pozitivan na virus korona i da će narednih 14 dana provesti u izolaziciji u Crnoj Gori, uz napomenu da je najvažnije da se mladi reprezentativac Sokolova oseća dobro i da se svi na stadionu Rajko Mitić veruju da će ovu prepreku uspešn o prevazići.

Crveno-beli su takođe poručili da se kompletan tim na svakih sedam dana testira na virus >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << korona, kao i da je to učinjeno neposredno pre polaska na na Vrdnik, gde su svi igrači bili negativni.

Krstović se nalazi među nekoliko igrača mlade reprezentacije Crne Gore koji su bili pozitivni na testiranju, pa je zbog toga odlučen prijatesljki meč protiv Budućnosti koji je bio zakazan za utorak od 18 časova.

Crvena zvezda se vratila sa mini-priprema i nastavlja pripreme za mečeve sa Čukaričkim na Banovom brdu (petak, 19.00) odnosno Omonijom u Nikoziji (sreda 16. spetembar, 17.00), mada je atmosferu značajno pokvarila.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.