Zdravstveni dužnosnici u SAD-u pod pritiskom pandemije daju ostavke ili dobijaju otkaze

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Avg.2020, 22:43

Zdravstveni dužnosnici u SAD-u pod pritiskom pandemije daju ostavke ili dobijaju otkaze

Deseci državnih i lokalnih zdravstvenih dužnosnika u SAD-u, koji su ocrnjeni, kojima se prijeti nasiljem ili u nekim slučajevima su se izmorili, daju ostavke ili dobijaju otkaze u jeku epidemije korona virusa, prenosi Associated Press (AP). To pokazuje koliko su zapaljive postale maske, mjere izolacije i podaci o brojevima zaraženih, dodaje AP. Najnoviji odlazak se dogodio 9. kolovoza kada je direktorica za javno zdravstvo države Kalifornije Sonia Angell napustila to mjesto bez...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zdravstveni zvaničnici u SAD pod pritiskom pandemije podnose ostavke ili dobijaju otkaze

Izvor: Danas, 10.Avg.2020

Desetine državnih i lokalnih zdravstvenih zvaničnika u SAD, koji su ocrnjeni, kojima se preti nasiljem ili u nekim slučajevima su se izmorili, podnose ostavke ili dobijaju otkaze u jeku epidemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.