Zdrava Srbija: Vesiću, uoči 6. aprila u Beogradu se ne ističe nemačka zastava

Izvor: Beta, 07.Apr.2020, 14:50

Zdrava Srbija: Vesiću, uoči 6. aprila u Beogradu se ne ističe nemačka zastava

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da "podršku bilo kojoj državi i narodu (u borbi protiv korona virusa) niko ne spori i ne dovodi u pitanje", već da je time što su u noći izmedju 5. i 6. aprila svetlosnim efektima obojeni simboli Beograda "izabran najgori mogući dan u istoriji Grada da se tako nešto i pokaže", saopštila je danas ta stranka.Stamatović je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću postavio pitanje "kako je moguće da se baš uoči 79. godišnjice nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu, 'potrudio' da najznačajnije gradjevine u gradu budu osvetljene u bojama nemačke zastave"?"Izgleda da je Goran Vesić zaboravio šta se dogodilo 6. aprila 1941. godine, koliko je Beograd tog kobnog dana razrušen i koliko je nevinih ljudi tada izgubilo svoj život,  jer da zna sigurno ne bi izabrao da, u noći izmedju 5. i 6. aprila, veliča i ističe nemačku zastavu, nepoštujući osećaje srpskog naroda i svih Beogradjana koji dobro poznaju svoju prošlost i istoriju", kazao je Stamatović.Srpski mediji su juče preneli objavu na društvenim mrežama zamenika gradonačelnika Beograda Vesića koji se, uz fotografije fontane na Slaviji i još nekih gradskih objekata i ustanova, pohvalio da su simboli Beograda svetlosnim efektima u noći ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bastać: Da li su svi radnici na gradilištima u Beogradu opremljeni zaštitnom opremom zbog epidemije

Izvor: Danas, 08.Apr.2020, 10:08

Predsednik Gradske opštine Stari grad Marko Bastać upitao je danas zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da li se na gradilištima u glavnom gradu, za koja je izjavio "da sva rade", poštuju preporuke tokom vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.