Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2020, 14:56

Završeno masovno testiranje u Vuhanu, nema novih slučajeva

VUHAN – Kineski Vuhan, grad u kojem su se pojavili prvi slučajevi virusa korona, što je kasnije preraslo u pandemiju, nije prijavio nijedan novi slučaj kovida-19, ali pronađeno je 300 asimptomatskih nosilaca nakon što je grad testirao većinu od svojih ukupno 11 miliona stanovnika, objavili su danas gradski zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuhan završio masovno testiranje 11 miliona stanovnika - nijedan aktivni slučaj VIDEO

Izvor: B92, 03.Jun.2020, 09:32

Kineski grad Vuhan završio je masovno testiranje skoro svih 11 miliona stanovnika na korona virus, koje je otkrilo 300 asimptomatskih prenosilaca...Nijedan aktivni slučaj kovida 19...Ovih 300 osoba koje nemaju simptome infekcije upućeni su u izolaciju...Veruje se da je pandemija korona virusa potekla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.