Zaplenjene lažne vakcine; Grčka produžava zaključavanje VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 10:54

Zaplenjene lažne vakcine; Grčka produžava "zaključavanje" VIDEO/FOTO

U svetu je od koronavirusa do sada zaraženo više od 113,4 miliona ljudi, a preminulo je više od 2,51 milion. Virus kao i ranije besni u pojedinim zemljama.

Osim toga, tu su i strahovanja da bi mutacije virusa mogle da ubrzaju dolazak trećeg talasa zaraze Uprkos tome što je imunizacija u skoro svim zemljama u toku, obavezno je poštovanje strogih epidemioloških mera.

U pojedinim zemljama, poput Sjedinjenih Američkih Država i Brazila, do sada se zarazilo toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi da se tamo gotovo može govoriti o osnovnoj imunizaciji stanovništva.

Drugim rečima, ako se saberu registrovani i eventualni neregistrovani slučajevi, ispada da se u SAD – uspostavlja kolektivni imunitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.