Izvor: Blic, 20.Feb.2021, 01:31

"ŽELIM BONACU PANONSKOM MORNARU" Političari u regionu se opraštaju od Balaševića, poruka Abazovića je posebno emotivna

Političari u regonu oprostili su večeras od srpskog kantautora Đorđa Balaševića, koji je umro danas u 67. godini od posledica korona virusa. Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev i potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović biranim rečima pisali su o Balaševiću na Tviteru, a slično je uradila i bivša premijerke Hrvatske Jadranka Kosor.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HRVATSKA PLAČE ZA BALAŠEVIĆEM "Kad ti je zagrebačko srce odjednom u Novom Sadu", opraštaju se glumci, pevači, političari

Izvor: Blic, 20.Feb.2021

Hrvatski pevači, glumci i političari putem drušštvenih mrežža oprašštaju se od Đorđa Balaševića, popularnog vojvođanskog kantautora i pesnika, koji je umro u 67. godini od upale pluća izazvane korona virusom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.