Vojvođanski front: Pomoći prozvođačima povrća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2020, 20:25

Vojvođanski front: Pomoći prozvođačima povrća

Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mirće Lelea izjavio je danas da Vojvođanski front traži od države da što hitnije pomogne malim i srednjim proizvođačima povrća posle odluke da se zatvore zelene i kvantaške pisce zbog pandemije Korona virusa, saopšteno je iz te stranke.

On kaže da su proizvođači najavili formiranje zadruga, koje bi omogućile distribuciju njihovih proizvoda do kupaca, međutim, Vojvođanski front smatra da nije dovoljna samoorganizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proizvođača povrća, nego da se u rešavanja njihovih problema mora uključiti i država.

“Očekujemo hitnu reakciju nadležnih i rešavanje problema i iznalaženje kvalitetnih rešenja”, poručuje” Lelea.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.