Vladika Milutin preminuo je od KORONA VIRUSA, ali svi su zaboravili kako je pre 7 godina IZBEGAO SMRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladika Milutin preminuo je od KORONA VIRUSA, ali svi su zaboravili kako je pre 7 godina IZBEGAO SMRT!

Milutin je 14. žrtva korone u Srbiji.

Vladika Milutin, episkop valjevski preminuo je noćas, dva časa nakon ponoći u KBC “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu, gde je bio prebačen zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja, nakon što mu je potvrđen koronavirus, potvrđeno je u Eparhiji valjevskoj.

Podsećamo, vladika Milutin je pre 7 godina povređen u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš u blizini Krnjeva.

Episkop Milutin je tada bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suvozač u automobilu valjevskih registarskih tablica, koji je naleteo na cisternu bugarske registracije. Vladika valjevski zadobio je prelom rebara i sanitetom hitne pomoći prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.

- Episkop valjevski Milutin zadobio je u saobraćajnoj nesreći nekoliko preloma i njegove povrede su teške, ali nisu opasne po život - izjavila je tada portparolka Kliničkog centra Srbije Zorica Marković.

Vladika se tada vraćao sa liturgije koju je u Nišu sa crkvenim velikodostojnicima služio patrijarh Irinej. Vladika Milutin bio je u eparhijskom automobilu "škoda oktavija" sa još dvojicom sveštenika, od kojih je jedan vozio.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, udario u zaštitnu ogradu autoputa, odbio se i "podvukao" se pod cisternu bugarskih registarskih oznaka. Dvojica vladikinih saputnika nisu povređena.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autoput Beograd-Niš

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.