Vesić: Od uvodjenja kovid propusnica tri puta više dnevno vakcinisanih

Izvor: Beta, 27.Okt.2021, 08:36

Vesić: Od uvodjenja kovid propusnica tri puta više dnevno vakcinisanih

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da je u Beogradu procenat vakcinisanih protiv korona virusa prešao 60 odsto punoletnog stanovništva, a da je potrebno da se vakciniše još 15 odsto gradjana da bi bilo moguće ukidanje protivepidemijskih mera.Vesić je za RTS rekao da je procenat vakcinisanih na dnevnom nivou povećan više od tri puta nakon uvodjenja kovid propusnica za ulazak u ugostiteljske objekte posle 22.00 sata, ali da i dalje postoji "neverovatna propaganda" protiv vakcinacije, koja je dovela i do toga da jedan pacijent jutros napadne nožem lekara hitne pomoći koji je od njega zatražio da stavi masku pre ulaska u vozilo."Mi kao država moramo da se pozabavimo tom neverovatnom propagandom. Strašno je da dodjete ispred kuće (Predraga) Kona i (Branislava) Tiodorovića u Nišu i da vičete 'ustaša'", rekao je Vesić.On je naveo da je u Beogradu broj vakcinisanih prvom dozom vakcine protiv korona virusa prešao 832.000, da je drugu dozu primilo više od 800.000 ljudi, a treću oko 250.000."Prekjuče je vakcinisano 7.716 gradjana, a pre tri, četiri nedelje smo imali oko 2.000 vakcinisanih dnevno. Na povećanje broja vakcinisanih su uticale ne samo kovid propusnice već i porast broja zaraženih", rekao je Vesić.On je naveo da se većina ugostitelja ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić objavio koliko je vakcinisanih potrebno da bi mogle da se ukinu mere

Izvor: B92, 27.Okt.2021

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je danas da je u Beogradu procenat vakcinisanih protiv koronavirusa prešao 60 odsto punoletnog stanovništva, a da je potrebno da se vakciniše još 15 odsto građana da bi bilo moguće ukidanje protivepidemijskih mera.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.