Vakcina je veliko dostignuće čovečanstva, neodgovorno pričati da je opasna!

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2021, 07:31

Vakcina je veliko dostignuće čovečanstva, neodgovorno pričati da je opasna!

Doktorka Danica Grujičić komentarisala je trenutnu situaciju sa korona virusom u Srbiji.
– Ja živim za to kada će prva vakcina biti zapakovana na Trolaku ovde kod nas i ako to zaista bude tačno, mi ćemo se osloboditi korone i pre leta. Veoma me raduje činjenica da će Torlak konačno krenuti u proizvodnju vakcine.
Najpre pakovanja, a potom i na proizvodnju. Nadam se da će to biti jedan izuzetan povratak na tržište, i jako je važno da mi imamo svoju vakcinu, bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što ne sumnjam u kvalitet nijedne od vakcina, ali je jako važno da Srbija bude vakcinalno nezavisna država, jer onda niko ne može da vas ucenjuje – navodi dr Danica.
Ona je navela da je neophodno da Torlak ostane državna institucija.
– Torlak treba da ostane državni i on treba da nam da vakcinu, i nadam se da će se vratiti poverenje u narodu vezano za vakcine. I to bi trebalo da bude kraj tih besmislenih priča kako su vakcine opasne. Vakcina je dostignuće čovečanstva, u to ne sumnjam. Imati svoju vakcinu proizvedenu u državi samo je dokaz da smo mi jedna ozbiljna država koja brine o svojim građamnima.
Doktorka Grujičić oštro je iskazala svoj stav o onima koji govore da je vakcinacija opasna.
– Pričati o tome da se ne treba vakcinisati je potpuno neodgovorno. LJudi često čuju ono što žele, ne slušaju dobro – kaže doktorka.
Balkanpress

The post Vakcina je veliko dostignuće čovečanstva, neodgovorno pričati da je opasna! appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.