VUČIĆ SE ZAHVALIO PREKO INSTAGRAMA: Ponosan na naš tim koji svakoga dana obezbeđuje neophodnu pomoć

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ SE ZAHVALIO PREKO INSTAGRAMA: Ponosan na naš tim koji svakoga dana obezbeđuje neophodnu pomoć

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se zahvalio putem društvenih mreža kompaniji Er Srbiji, na pomoći oko dopremanja zaliha tokom borbe protiv korona virusa.

- Ponosan na naš tim koji svakoga dana obezbedjuje neophodnu pomoć za našu Srbiju. Hvala! - napisano je na profilu budućnostsrbije.

Ponosan na naš tim koji svakoga dana obezbedjuje neophodnu pomoć za našu Srbiju. Hvala! @airserbia #COVID19
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 31. Мар 2020. у 7:30 PDT

U Republici Srbiji su do 15 časova 28. marta 2020. godine registrovana ukupno  900 potvrđen slučaj COVID 19.

Od poslednjeg preseka u Srbije su od korona virusa preminule još 7 osobe, rečeno je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije povodom epidemije korona virusa.

U Srbiji je ukupno 23 osoba preminulo usled infekcije korona virusom.

Svim građanima koji imaju određene simptome respiratornih infekcija, a koji su u prethodnom periodu boravili u području zahvaćenim COVID-19, dostupni su brojevi telefona, prema mestu prebivališta, u vremenu od 08 do 22h, na kojima mogu dobiti sve potrebne informacije, kao i preporuke o daljem postupanju, od dežurnih epidemiološka. Napominjemo da u takvim slučajevima nije potrebno ići u dom zdravlja ili bolnicu, niti šetnjom i drugim aktivnostima izlagati druge građane potencijalnim rizicima, već se treba odmah obratiti dežurnom epidemiologu.

Za bliže informacije možete kontaktirati 064 8945 235 (broj koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja), zatim Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović–Batut" (ul.Dr Subotića br.5, 11000 Beograd; Tel: 011 2684 566) ili institute/zavode za javno zdravlje na teritoriji na kojoj boravite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ponosan sam na naš tim!" Vučić se oglasio nakon izjave Malog da se predsednik NE OSEĆA DOBRO

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020

Vučić je uz tu poruku na Instagram postavio fotografije aviona erbas A330 PREDSEDNIK Vučić zahvalio se na Instagramu kompaniji Er Srbija za sav trud oko dopremanja pomoći u Srbiju tokom borbe sa korona virusom.- Ponosan na naš tim koji svakog dana obezbeđuje neophodnu pomoć...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.