Izvor: Radio 021, 11.Jul.2020, 00:16

VIDEO: Zabrana okupljanja na snazi - kej u Novom Sadu i dalje pun i popularan

Bez obzira na to što je na snazi mera kojom je zabranjeno okupljanje više od 10 osoba na otvorenom, kej u Novom Sadu i sinoć je bio pun omladine.

Da se mere u Novom Sadu ne poštuju baš u potpunosti pokazuje snimak velikog broja mladih na Keju žrtava racije.

Gradski štab za vanredne situacije doneo je meru kojom se zabranjuje okupljanje više od 10 ljudi na otvorenom i u zatvorenom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Mere su donete zbog razvoja epidemiološke situacije u Novom Sadu i kako bi se sprečilo dalje širenje virusa korona. Za poslednjih 10 dana, u Novom Sadu je registrovano 515 novih slučajeva te infekcije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NIŠ DONEO NOVE MERE ZBOG KORONA VIRUSA Ima ih čak 21, evo šta je sve sada zabranjeno, a šta obavezno i kakve KAZNE PRETE

Izvor: Blic, 11.Jul.2020

Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša doneo je 21 novu preventivnu meru u borbi protiv korona virusa kojima se pored ostalog uvodi obavezno korišćenje maski u zatvorenim prostorijama, organizovani skupovi poput proslava, utakmica, muzičkih i drugih manifestacija ograničavaju na 20 osoba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.