Izvor: Radio 021, 08.Jul.2020, 08:23

VIDEO: Svetlosni šou dronova u Južnoj Koreji ukazao na važnost higijene i nošenja maski

Južna Koreja obavlja odličan posao u borbi s pandemijom virusa korona, a vlada je osmislila zanimljivu metodu apela na građane.

Nova metoda podrazumeva svetlosni šou dronova koji je održan iznad reke Han u Seulu. Kako prenosi "The Verge", desetominutni šou je održan u petak, 6. jula, a učestvovalo je 300 dronova.

Cilj je bio da se vlasti zahvale medicinarima na njihovom trudu tokom pandemije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da podsete građane da peru ruke, poštuju društveno distanciranje i da nose maske.

Šou se završio završio tako što su dronovi formirali granice Korejskog poluostrva s porukom da građani budu veseli.



Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SVETLOSNI SPEKTAKL U Južnoj Koreji su se na genijalan način zahvalili lekarima i podsetili ljude na NAJBITNIJE MERE PROTIV KORONE (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jul.2020

Stotine dronova osvetlile su nebo nad Seulom motivacionim porukama čiji je cilj da se podigne svest o borbi protiv bolesti KOVID-19, koju izaziva korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.