Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 07:08

VIDEO: Snimak na kojem nepoznata osoba tvrdi da je metal u zaštitnim maskama 5G antena postao viralan

Metalne trake u zaštitnim maskama koje su trenutno veoma aktuelne zbog pandemije virusa korona postale su tema pobornika teorija zavera.

Korisnici društvenih mreža ovih dena dele video u kojem žena tvrdi da je metal u maskama 5G predajnik. Kako ističe Rojters, ova tvrdnja je netačna.

"Guglala sam i saznala da nas ovako ubijaju. Nosimo po pet maski dnevno. Stavljaju 5G žicu u maske. Ovo će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << otići u mozak i izazvati simptome, uništiti vaš mozak i ubiti vas", kaže naratorka i pokazuje metalnu traku koji se nalazi u gornjem delu zaštitnih maski.

Be careful ima sit this here pic.twitter.com/dqmNSs3Xd7

— 5mooth KKriminal (@72tattedup) July 10, 2020

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.