Izvor: Blic, 02.Dec.2020, 13:51

(VIDEO) CVEĆE U OBLIKU GITARE NA KOVČEGU MIŠE ALEKSIĆA Supruga i ćerka slomljene od bola, kolege došle da se poslednji put oproste

Ispraćaj za kremaciju muzičara Miše Aleksića, koji je 29. novembra preminuo od posledica korona virusa, održan je danas na groblju Lešće u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) "MNOGO MI NEDOSTAJE I NIŠTA NEĆE BITI ISTO" Ćerka Miše Aleksića u suzama održala POTRESAN GOVOR: "Mislila sam da neću imati snage"

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Ispraćaj za kremaciju muzičara Miše Aleksića, gitariste "Riblje čorbe" koji je 29. novembra preminuo od posledica korona virusa, održan je danas na groblju Lešće u Beogradu. Tom prilikom, Mišina ćerka Mina Aleksić posvetila je ocu emotivan govor koji je svima naterao suze na oči.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.