VERNICI U KOMŠILUKU ZABRINUTI: Kardinal Vinko Puljić pozitivan na korona virus 

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 21:47

VERNICI U KOMŠILUKU ZABRINUTI: Kardinal Vinko Puljić pozitivan na korona virus 

Kardinal je nedavno zatražio penzionisanje, ali mu je papa Franja tu molbu odbio

Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić pozitivan je na korona virus i ima blage simptome, objavila je danas nadbiskupija.

- Kardinal Puljić oseća blage simptome i uz lekarsku preporuku nalazi se u kućnoj izolaciji. Nadbiskupski ordinarijat poziva vernike na molitvu za zdravlje kardinala Puljića i još jednom upućuje apel svima na odgovorno ponašanje i poštovanje svih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epidemioloških mera koje su donele nadležne institucije - navodi se u saopštenju.

Papa Franja nedavno mu je produžio mandat, iako je Puljić, navršivši 75 godina, zatražio penzionisanje u skladu s crkvenim propisima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.