Izvor: Blic, 27.Mar.2020, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica, opuštenost i kasna reakcija: Sve greške Španije koje su je dovele do NAJMRAČNIJEG TRENUTKA u istoriji

Španija se nalazi na drugom mestu liste evropskih zemalja sa najvećim brojem žrtava pandemije korona virusa, posle Italije koja je do sada izgubila svakog desetog koji je oboleo od korona virusa. Za samo dva dana od smrtonosne bolesti Kovid 19 u Španiji je umrlo 1.456 osoba. Zemlja je postala žarište globalne pandemije – jeziva titula koja se tokom četiri meseca prenosila od zemlje do zemlje: od Kine, preko Irana, do Italije. Zaraza se širi ka zapadu i pitanje je ko će biti sledeći.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KORONA DOVELA ŠPANIJU NA IVICU KATASTROFE: Evo zbog kojih je grešaka ova zemlja postala jedno od žarišta pandemije

Izvor: Kurir, 27.Mar.2020

Španija se nalazi na drugom mestu liste evropskih zemalja sa najvećim brojem žrtava pandemije korona virusa, posle Italije koja je do sada izgubila svakog desetog koji je oboleo od korona virusa. Za samo dva dana od smrtonosne bolesti Kovid 19 u Španiji je umrlo 1.456 osoba. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.