„Ubio sam devojku jer me je zarazila koronom”: Policija zatekla stravičan prizor, a onda su stigli rezultati testa

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2020, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ubio sam devojku jer me je zarazila koronom”: Policija zatekla stravičan prizor, a onda su stigli rezultati testa

Italijanski medicinari radili su zajedno u bolnici na Siciliji. Antonio je posle zločina odmah pozvao policiju Stravično ubistvo potresa Italiju, evropsku državu najteže pogođenu epidemijom virusa korona. Doktorka Lorena Kvaranta (27) pronađena je zadavljena, a policiju je o smrti obavestio njen dečko, Antonio De Pace koji je navodno nazvao policiju i rekao: 'Ubio sam je jer me je zarazila virusom korona', prenose britanski mediji.Pročitajte još: Nove mere >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u borbi protiv korone u Italiji: Produžene restriktivne mere i suspendovanje kolektivnih treninga sportistimaKada je policija stigla u njihov stan pronašla je devojku mrtvu, a De Pace je sedeo na podu sa prerezanim venama na rukama.Tužilaštvo otkriva da su medicinski tehničar De Pace i Kvaranta, prema preliminarnim testovima, bili negativni na virus korona i nazvali njegove tvrdnje 'glupostima', navodi italijanska novinska agencija Adnkronos.Kvaranta i De Pace radili su zajedno u bolnici u Mesini na Siciliji gde su sa ostalim kolegama vodili svakodnevnu bitku sa epidemijom.De Pacea su odmah odvezli u bolnicu, gde su mu njegove kolege spasle život. Nekoliko dana pre smrti Kvaranta je na Fejsbuku pisala o izazovima sa kojima se susreće kao medicinska radnica u Italiji.- Sada više nego ikada moramo da pokažemo odgovornost i želju za životom. Morate iskazati poštovanje prema sebi, vašoj porodici i zemlji, napisala je.De Pace je nedavno na Fejsbuku odao počast svojoj devojci napisavši kako je ponosan na nju i čestitao joj na sticanju lekarske diplome.- Nastavi da slediš svoje snove, uvek živi život kakav si zamišljala. Bravo. Čestitke na briljantnoj diplomi - napisao je pre samo desetak dana Antonio.Broj smrtnih slučajeva u Italiji narastao je za više od 700 u sredu, dok je jedan od visokih zvaničnika rekao da ljudi sve teže podnose socijalne restrikcije.Agencija za civilnu zaštitu objavila je da je novih 727 smrtnih slučajeva povezano s Kovidom-19, a da je ukupan broj dosadašnjih smrtnih slučajeva skočio na 13.155, što je najveća brojka u svetu.Ukupan broj zaraženih, uključujući i one koji su se oporavili ili umrli, iznosi 110.574, što je dnevni porast od 4,5 posto, dok je u utorak porast iznosio 4 posto.(jutarnji.hr)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove mere u borbi protiv korone u Italiji: Produžene restriktivne mere i suspendovanje kolektivnih treninga sportistima

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2020

Premijer Italije Đuzepe Konte zvanično objavio da su u Italiji produžene restriktivne mere do 13 aprila Specijalno za "Novosti": RimPremijer Italije Đuzepe Konte zvanično objavio da su u Italiji produžene restriktivne mere do 13 aprila.- Preminuli su rana koju nikada nećemo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.