UŽIVO Vakcinisano preko 900.000 ljudi; Ogromna razlika u brojevima; Stiglo još Fajzera

Izvor: B92, 15.Feb.2021, 10:06

UŽIVO Vakcinisano preko 900.000 ljudi; Ogromna razlika u brojevima; Stiglo još "Fajzera"

Beograd -- U Srbiji su, prema poslednjim podacima, izvršene 847.892 vakcinacije protiv koronavirusa. S druge strane, ljudi su "popustili". Otkrivene tri korona žurke.

Prema broju vakcinisanih na milion stanovnika, Srbija je druga u Evropi, posle Velike Britanije. U svetu je Srbija na sedmom emstu po broju vakcinacija na milion stanovnika, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Bahreina.

Međutim, zabrinjava što je vikend koji je za nama obeležio otkrivanje tri velike korvid žurke, na kojima je bilo stotine ljudi. Jedna je bila u Abardarevoj, druga na Starom sajmištu, a treća u Karađorđevoj ulici.

Sve informacije i najnovije vesti u vezi koronavirusa u našoj zemlji pratite na našem LIVE Blogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.