UZBUNA U PORTUGALIJI: Trojici fudbalera OTKRIVEN korona virus!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 17:27

UZBUNA U PORTUGALIJI: Trojici fudbalera OTKRIVEN korona virus!

Verovali su da je prošlo.

Portugalski prvoligaš Vitorija iz Gimaraeša saopštio je da su trojica igrača zaražena korona virusom. U saopštenju kluba se navodi da nijedan od prvotimaca nije imao simptome novog virusa, ali su odmah poslati u izolaciju svojim kućama.

Ostali igrači treniraće individualno. Inače, fudbaleri Vitorije iz Gimaraeša počeli su prošle nedelje sa treninzima, a do prekida šampionata Portugalije zbog virusa COVID-19, zauzimali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su šesto mesto sa 37 bodova, jednim manje od petoplasiranog Rio Avea.

Na tabeli portugalskog prvenstva vodi Porto sa 60 bodova, jednim više od drugoplasirane Benfike, treći je Sporting iz Lisabona sa 46 poena.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.