UMRLA BRAĆA BOGDANOV! Korona ih pokosila za samo nekoliko dana - vakcinu nisu hteli da prime IZ OVOG RAZLOGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 16:58

UMRLA BRAĆA BOGDANOV! Korona ih pokosila za samo nekoliko dana - vakcinu nisu hteli da prime IZ OVOG RAZLOGA (VIDEO)

Pripadnici francuskog džet seta, poznata braća Bogdanov preminula su od korona virusa

Nisu želeli da ubrizgavaju u telo nepozanti sadržaj.

Otišao je u miru i okružen ljubavlju, otišao je u svetlo, 3. januara 2022., uz svoju porodicu - napisali su njegovi najmiliji u saopštenju koje je novinarima poslao agent.

Njegov brat blizanac Grička preminuo je 28. decembra nakon što je više dana proveo u komi u bolnici. Ni u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od slučaja obe smrti porodica nije htela da komentariše uzroke, no rođaci su potvrdili da je preminuo od posledica zaraze koronavirusom uz napomenu da nije bio vakcinisan. Od sredine decembra hospitalizovan je i Igor Bogdanov.

Braća su postali popularni osamdesetih kroz jednu od prvih naučno-fantastičnih serija u Francuskoj zvanu "Temps X" na kanalu TF1, gde su gledaoci rado pratili njihove dogodovštine u posebnim, futurističkim odelima. Mnogi su im se i rugali zbog načina na kojima su im transformisana lica, verujući da su podvrgavani brojnim plastičnim operacijama, no oni su se nazivali "vanzemaljcima".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.