U srpskim sredinama jedna osoba novoobolela, nema preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021, 11:07

U srpskim sredinama jedna osoba novoobolela, nema preminulih

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj korona virusa od 25 testiranih uzoraka, a nema preminulih, saopšteno je iz Kriznog štaba opštine severna Kosovska Mitrovica.

Trenutan broj aktivnih slučajeva je 14, prenosi Kosovo onlajn.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Kosovska Mitrovica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od početka pandemije u srpskim sredina na KiM testirano je 20.397 osoba, od kojih je registrovano ukupno 6.036 slučajeva korona virusa.

Od početka pandemije od posledica korona virusa preminulo je 148 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Kosovu i Metohiji 12 novih slučajeva, nema preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2021

Na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata zabeleženo 12 novih slučajeva korona virusa, među 2.668 testiranih uzoraka, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje u Prištini...U poslednja 24 časa nije bilo preminulih od posledica ove infekcije, prenosi Košev...U istom periodu izlečeno je 119...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.