Izvor: Radio 021, 23.Jul.2020, 15:47

U domovima za stare i socijalnim ustanovama xx korisnika zaraženo koronom

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih prisustvo korona virusa utvrđeno je kod 73 korisnika i 72 zaposlena, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Prisustvo Kovid-19 potvrđeno je u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih Obrenovcu, Mataruškoj Banji, Rumi, Beogradu, Mladenovcu, Knjaževcu, Subotici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Novom Sadu, Surdulici, Kuli, Tutinu, Kragujevcu, Kulini, Vranju, Novom Pazaru, Šapcu, Leskovcu, Žablju, Titelu, Sečnju, Ćupriji, Pančevu, Priboju, Gadžinom Hanu, Kladovu, Kovačici, Vladimirovcu, Stamnici i Velikom Popovcu.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 644, a izlečeno je i 238 zaposlenih, navodi se u saopštenju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji korona virusom zaraženo 69 korisnika i 74 zaposlena u domovima i ustanovama socijalne zaštite

Izvor: Danas, 24.Jul.2020, 14:52

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih u Srbiji, virusom korona inficirano je 69 korisnika i 74 zaposlena, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.